ការប្រឡងប្រចាំត្រីមាសសំរាប់មុខវិជ្ជាស្នូលគឺត្រូវបានធ្វើឡើងពីរដងនៅក្នុងមួយឆមាសហើយនេះក៏ជាវិធីល្អបំផុតក្នុងការជួយជំរុញនិងជួយគាំទ្រទៅដល់ការសិក្សារបស់សិស្សថ្នាក់បឋមសិក្សាឲ្យរៀនបានកាន់តែប្រសើរឡើង ហើយការប្រឡងនេះដែរក៏មានសារៈសំខាន់ក្នុងការជួយលើកទឹកចិត្តដល់សិស្សក្នុងការរំឭកមេរៀនដោយផ្សារភ្ជាប់នឹងទស្សនវិស័យរបស់គាត់ទៅលើមុខវិជ្ជានីមួយៗដោយបង្ហាញនូវការប្រឡងជាក់ស្ដែងសម្រាប់ពួកគាត់អនុវត្តផ្ទាល់ ហើយថ្ងៃនេះគឺជាថ្ងៃចុងក្រោយនៃការប្រឡងហើយអរគុណសម្រាប់ការចូលរួមរបស់គ្រូនិងសិស្សានុសិស្សដែលបានប្រឹងប្រែងដែលបានយ៉ាងល្អ។ Progressive tests in core subjects are internal tests administered twice every semester. They are a great way for teachers to check for student learning and to find […]
Progressive tests in core subjects are internal tests administered twice every semester. They are a great way for teachers to check for student learning and to find strategies to support primary students better in the classroom. They also encourage students to review important concepts, skills and knowledge and provide evidence of learning in a ‘test environment’. Today was the last test. Well done students and teachers!